CURS DE REDACCIÓ PER A NEWSLETTERS I WEB •

Els textos que escrivim a les newsletters i a la web de la nostra empresa són una manera de mostrar al públic qui som i com som, què fem i com ho fem.

El to, el registre, la correcció lingüística i els recursos estilístics que fem servir seran la nostra carta de presentació. A més, tot el que escrivim a la web ha d'atenir-se també a les normes dels algoritmes dels buscadors d'internet.

OBJECTIUS

— Comprendre de quina manera es llegeixen les webs i les newsletters.

— Descobrir les claus que fan els textos més atractius.

— Les bases del storytelling.

— Aprendre a combinar la informació escrita amb els recursos visuals.

— Agafar confiança a l'hora d'escriure.

— Desenvolupar la creativitat. 

PROGRAMA

1.  Característiques específiques dels textos per a web
2.  L'estructura de la informació en les webs
3.  El to i el registre de la nostra web
4.  Temes pràctics en referència a la web
5.  Característiques específiques dels textos per a newsletters
6.  El tema, el contingut i la crida a l'acció
7.  El to i el registre de la newsletter
8.  Temes pràctics en referència a les newsletters 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DURADA: La durada orientativa d’aquest curs és de 6 a 10 hores.
PARTICIPANTS: Per a un millor aprofitament i eficàcia del curs, és recomanable que el nombre d’alumnes no superi els 10.

PREU  (orientatiu): a partir de 180 euros per hora de classe. El preu inclou l'anàlisi de textos de tots els participants i l'adaptació del contingut del curs a les necessitats de cada grup. Fem descomptes a partir de dos grups.

Posa't en contacte amb nosaltres  (per telèfon al 640 037 605 o a través del formulari del peu de pàgina) i t'ajudarem a confeccionar el teu curs a partir dels continguts que necessitis.

EL NOSTRE MÈTODE

* Abans de preparar el material didàctic del curs, analitzem textos de tots els participants per detectar el nivell personal de cada alumne i el nivell general del grup.
* A partir de les conclusions de l'anàlisi adaptem el contingut del curs. Això vol dir que cada curs que fem és diferent de tots els que hem fet anteriorment.
* Els textos analitzats es corregeixen en profunditat i es comenten (anonimitzats) durant el curs, de manera que tothom pot identificar els seus punts de millora i aprendre directament de la seva escriptura.
* A les classes combinem teoria, exercicis d'escriptura curts a fer durant la classe i els comentaris d'aquests textos analitzats. 

DOCENTS

Ferran Guallar
 Escriptor, docent i economista.
Llicenciat en Ciències Econòmiques.