CURSOS DE COMUNICACIÓ 

ORAL I ESCRITA

La comunicació en una organització ha de ser eficaç, a més de precisa, assertiva, empàtica i concisa. Sobretot, ha de ser la millor expressió visible de les millors idees, tant si és una comunicació interna com externa, oral o escrita.

 CURS DE COMUNICACIÓ ESCRITA A L'EMPRESA

Avui dia escrivim més que mai, ja sigui mitjançant correus electrònics, en informes, plans de projecte o a les xarxes socials. Expressar correctament el que volem transmetre és imprescindible per fer efectiva la comunicació tant interna com externa.

Més informació

 CURS DE REDACCIÓ DE CORREUS ELECTRÒNICS

Si abans trucàvem sovint a proveïdors, clients o companys, cada vegada més aquestes comunicacions es fan per correu electrònic. El correu és pràctic, ràpid, i en queda constància. Però si no es redacta bé, també pot comportar malentesos o una imatge poc professional.

Més informació

 CURS DE REDACCIÓ D'INFORMES

Un cop hem aconseguit els resultats d'un estudi, una entrevista o una anàlisi, l'elaboració d'un informe no sol ser una feina fàcil. El document ha de reunir tots els elements clau que ha revelat l'estudi; però, a més, ha de ser precís, clar i entenedor.

Més informació

 CURS PER DESCOBRIR LES POSSIBILITATS DE CHATGPT

La IA i les eines que ens la posen a disposició han envaït el nostre dia a dia. Has demanat ja alguna cosa a ChatGPT? Saps com funciona? Saps tot el suc que se li pot treure a aquesta eina que ha arribat per quedar-se entre nosaltres? En aquest curs explorem les seves possibilitats.

Més informació

CURS DE STORYTELLING

Avui dia ja no comprem o venem productes, comprem i venem històries. Vols que la teva escriptura aconsegueixi connectar amb els teus interlocutors? Vols comunicar d'una manera única i fresca? Vols que els teus textos deixin empremta?

Més informació

 CURS DE DISSENY D'INFORMES I INFOGRAFIES

Mentre que per llegir un paràgraf podem necessitar mig minut, el nostre cervell pot processar una imatge en una dècima de segon. Els recursos de disseny gràfic aplicats a informes i infografies ens permeten fer mes atractius els nostres missatges.

Més informació

CURS DE REDACCIÓ PER A NEWSLETTERS I WEBS

Com ho hem de fer perquè els textos de la nostra web i els missatges dels nostres butlletins siguin interessants, atractius o fàcils de llegir? Com ens ho fem per cridar l'atenció del nostre públic sense deixar de banda les exigències dels algoritmes del màrqueting?

Més informació

CURS DE COMUNICACIÓ ORAL EFECTIVA
 

I què passa quan no ens podem amagar darrere de les paraules escrites. Hi ha missatges que cal donar en persona, de manera oral i de cara a un públic plural. En aquest curs veurem les tècniques més efectives perquè presentar i parlar en públic no se'ns faci una muntanya.

Més informació

CURS DE COMUNICACIÓ NO VERBAL NO CONSCIENT

En una conversa, es poden detectar aspectes del nostre interlocutor que van més enllà de les seves paraules o dels seus gestos conscients. El seu cos (i el nostre) pot dir més coses de les que pensem. En aquest curs, descobrim com funciona el llenguatge no verbal i no conscient.

Més informació

NO DUBTIS EN PREGUNTAR!

Separa les adreces de correu electrònic amb una coma.

 Gràcies per interessar-te en els nostres cursos i serveis

 Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.