CURS DE DISSENY D'INFORMES I INFOGRAFIES •

El disseny gràfic ens permet visualitzar de manera atractiva informació que textualment pot semblar complexa, repetitiva o poc interessant. 

En aquest curs breu, s'aprenen els avantatges de convertir la informació textual en informació visual. I s’aprèn a fer servir tècniques i eines adequades per crear infografies i altres documents ajudant-nos de tècniques bàsiques del disseny gràfic.

OBJECTIUS

— Entendre què fa que la informació visual funcioni i quins elements la componen.

— Aprendre a distingir els diferents tipus d'informacions visuals.

— Aprendre a fer servir elements visuals per explicar dades.

— Conèixer els recursos que es poden fer servir per a visualitzar dades: mapes, gràfiques, esquemes...


PROGRAMA

1.  Què és la visualització de dades, com funciona

2.  Exemples de visualització de dades

3.  Com es converteix la informació textual en visual. Els esbossos

4.  Eines per a la visualització de dades. De la dada al resultat 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DURADA: La durada orientativa d’aquest curs és de 6 a 9 hores.
PARTICIPANTS: Per a un millor aprofitament i eficàcia del curs, és recomanable que el nombre d’alumnes no superi els 10.

PREU  (orientatiu): a partir de 180 euros per hora de classe. El preu inclou l'anàlisi de textos de tots els participants i l'adaptació del contingut del curs a les necessitats de cada grup. Fem descomptes a partir de dos grups.

Posa't en contacte amb nosaltres  (per telèfon al 640 037 605 o a través del formulari del peu de pàgina) i t'ajudarem a confeccionar el teu curs a partir dels continguts que necessitis.

EL NOSTRE MÈTODE

* Abans de preparar el material didàctic del curs, analitzem textos de tots els participants per detectar el nivell personal de cada alumne i el nivell general del grup.
* A partir de les conclusions de l'anàlisi adaptem el contingut del curs. Això vol dir que cada curs que fem és diferent de tots els que hem fet anteriorment.
* Els textos analitzats es corregeixen en profunditat i es comenten (anonimitzats) durant el curs, de manera que tothom pot identificar els seus punts de millora i aprendre directament de la seva escriptura.
* A les classes combinem teoria, exercicis d'escriptura curts a fer durant la classe i els comentaris d'aquests textos analitzats. 

DOCENTS

Laia Fàbregas
Escriptora, docent i traductora. 
 Gestora de projectes amb certificació PRINCE2 i Agile.

NO DUBTIS EN PREGUNTAR!

Separa les adreces de correu electrònic amb una coma.

 Gràcies per interessar-te en els nostres cursos i serveis

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.