CURSOS DE GESTIÓ I HABILITATS PROFESSIONALS

Gestionar una empresa, un projecte o les expectatives d'un client. A la feina, cada dia ens trobem amb reptes i oportunitats que necessiten d'habilitats diverses.

CURS DE GESTIÓ DE PROJECTES:
EL MILLOR DE CADA MÈTODE

Gestionar els projectes amb una metodologia adequada ens ajuda a definir amb claredat l'objectiu que volem assolir, a controlar millor tots els passos del camí i a evitar malentesos i decepcions per part dels clients i les parts interessades del projecte. Aquest curs es basa en best practices de diverses metodologies i aporta eines flexibles i senzilles per gestionar els projectes amb èxit.

Més informació

CURS DE GESTIÓ DE CANVIS EN LES ORGANITZACIONS

Els canvis són inevitables però també fan por. Qualsevol indici de canvi en una organització pot posar en alerta i en contra les persones que hi treballen. I això pot dificultar l'assoliment dels objectius. Saber gestionar bé els canvis que afecten persones és una necessitat de totes les empreses. En aquest curs es treballa com fer que fins i tot les persones més reticents acabin abraçant els canvis.

Més informació

CURS DE GESTIÓ DE CONFLICTES EN LES ORGANITZACIONS

Les relacions humanes són necessàries, però doloroses alhora. Estan fetes d'expectatives i de decepcions, per tant, de conflictes. Col·laborar i ajudar-se és un desig compartit, però entendre’s no és fàcil. En aquest curs es treballen estratègies per entendre què ha causat el conflicte i què es pot fer per recuperar l'entesa.


Més informació

CURS DE GESTIÓ DE PROJECTES:
LA METODOLOGIA PRINCE2

Si necessites ordre en els teus projectes i vols aprendre la metodologia que es fa servir a molts països del nord d'Europa, PRINCE2 és el teu camí. Tant si necessites un enfocament predictiu com si el prefereixes adaptatiu, els diferents principis i processos de PRINCE2 et poden acompanyar durant tot el projecte.


Més informació

CURS DE VENDES PER A START-UPS I PIMES: DEL B2B AL MÀRQUETING RELACIONAL

Les PIMES i Start-ups que tenen com a client final altres empreses, necessiten trobar maneres eficaces per connectar amb els seus clients potencials. L'era de la «porta freda» ha quedat enrere. Però com es fa, ara, això de trobar clients? Què és això del màrqueting relacional i com es fa perquè realment funcioni?

Més informació

CURS DE GESTIÓ DE PROJECTES:
LA METODOLOGIA AGILE I SCRUM

En un món cada vegada més canviant, la gestió de projectes a través d'un model adaptatiu sembla que sigui l'única opció possible. Els mètodes àgils es basen trobar les solucions i el camí cap a l'objectiu a mesura que ja començat el viatge. Posen l'equip de treball al centre de la gestió i treballen de bracet amb el client. 


Més informació

NO DUBTIS EN PREGUNTAR!

Separa les adreces de correu electrònic amb una coma.

  Gràcies per interessar-te en els nostres cursos i serveis

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.