CONSULTORIA

Gestionar la resistència al canvi en una organització és una tasca complicada i difícil de fer des de dalt i des de dins. Sovint cal la intervenció externa que ajudi a despertar una nova actitud, a potenciar la predisposició a encaixar les novetats amb ganes. Treballem perquè els canvis funcionin i durin i perquè els equips col·laborin en positiu. 

ACOMPANYAMENT EN GESTIO DEL CANVI
 

Les persones tendeixen a sentir-se incomodes amb els canvis, perquè generen incertesa.  La gestió controlada permet planificar, comunicar i implementar transformacions de manera gradual i amb la participació de les persones, de manera que es redueix la resistència.

Més informació

 REDISSENY DE PROCESSOS EN LES ORGANITZACIONS

Les organitzacions son entitats canviants que s'han d'adaptar contínuament a l'entorn i a les persones que les formen. L'entrada de personal de generacions mes joves, canvis externs o el pas del temps en general poden fer necessari el redisseny de processos.

Més informació

CREIXEMENT ORGANITZACIONAL: EL MODEL TEAL

Una organització Teal es caracteritza pel seu enfocament en l’autogestió, l’autoregulació i la recerca d'un propòsit superior. El model Teal representa una etapa mes de l’evolució en la forma d'operar de les organitzacions, més enllà dels models tradicionals de gestió jeràrquica.

Més informació

NO DUBTIS EN PREGUNTAR!

Separa les adreces de correu electrònic amb una coma.

 Gràcies per interessar-te en els nostres cursos i serveis

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.