CURSOS DE GESTIÓ

DEL BENESTAR 

Les organitzacions estan fetes de persones que treballen amb esforç i implicació, sempre que el seu benestar emocional estigui cobert. La nutrició o la gestió de les emocions són àrees que ajuden qualsevol persona a sentir-se millor a la  seva pell i,  en conseqüència, a treballar amb més ganes.

 CURS DE NUTRICIÓ BÀSICA

L’alimentació adequada és l’eina més poderosa per millorar el nostre benestar físic i emocional. Però quan ens hi posem, podem trobar-nos amb un panorama confús i descoratjador. Influencers i xarxes ens transmeten informació contradictòria. La realitat, però, és que menjar bé és ben fàcil i que el resultat és un regal en tots els sentits.

Més informació

 CURS D'ESCRIPTURA TERAPÈUTICA

L'escriptura i la creativitat poden ser eines per canalitzar i entendre millor els problemes. Escriure ens pot ajudar a ordenar el pensament i a trobar un punt de contacte entre el nostre jo racional i el nostre jo emocional. A través d'un viatge per les diverses formes de l'escriptura introspectiva, cadascú pot trobar un camí propi. 

Més informació

CURS DE MINDFULNESS: GESTIÓ DE L'ESTRÈS EN ENTORNS LABORALS 

El mindfulness és la capacitat humana de ser plenament en el present, conscient d'on som i de què fem, en lloc de ser en un estat de reacció constant a l'entorn o de deixar-se vèncer per una sensació aclaparadora. El mindfulness a l'empresa pot ajudar en molts sentits. Des de la motivació individual fins a la cohesió dels equips

Més informació

NO DUBTIS EN PREGUNTAR!

Separa les adreces de correu electrònic amb una coma.

 Gràcies per interessar-te en els nostres cursos i serveis

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.